ua en ru

Прикордонники за добу затримали 58 машин з вантажем для ДНР/ЛНР

Українські прикордонники за минулу добу затримали на Донбасі 58 автомобілів, які везли товари на контрольовану бойовиками територію самопроголошених ДНР і ЛНР без відповідних документів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"В рамках проведення оперативних і перевірочних заходів прикордонники за минулу добу було затримано 58 транспортних засобів, які перевозили товари без відповідних товаросупровідних документів, з них 33 автомобілі були зупинені при спробі об'їзду певних дорожніх коридорів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в районі Мар'їнки і Костянтинівки Донецької області затримано 29 вантажівок, які перевозили 120 т вантажу з продуктами харчування, побутовою хімією, бакалійними виробами і іншими товарами. Ще 3 мікроавтобуса "Газель" з 4,5 тонни продуктів харчування прикордонники зупинили поблизу населеного пункту Врубівка Луганської області.

Повідомляється, що під час затримання вантажного автомобіля "МАН" у районі Степового Донецькій області прикордонники здійснили 10 попереджувальних пострілів угору з автомата Калашникова. Надалі при огляді автомобіля було виявлено подвійний пакет документів на вантаж.

Ще 23 транспортних засоби, що перевозили вантаж насіння соняшнику з невідповідними документами, були зупинені на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Курахове".

Нагадаємо, раніше повідомляло про те, що ДПС затримала 6 машин, що перевозили продукти і одяг у ДНР в обхід транспортних коридорів.