ua en ru

Прикордонники разом з з поліцією Молдови викрили схему викрадення авто в ЄС

Прикордонники разом з з поліцією Молдови викрили схему викрадення авто в ЄС Фото: прикордонники

Проводяться заходи щодо встановлення членів злочинної групи з числа громадян України

Співробітники Державної прикордонної служби України та Міністерства внутрішніх справ Молдови в рамках спільних міжнародних заходів викрили злочинну схему викрадення транспортних засобів в країнах Європейського Союзу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордонслужби.

"В результаті взаємодії оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління з представниками поліції Молдови на території суміжної країни викрито злочинне угрупування з числа молдовських громадян, яке спеціалізувалось на викраденні коштовних автомобілів. Далі автівки переміщували до Молдови під виглядом транспортних засобів, зареєстрованих на території України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисники здійснювали заміну реєстраційних документів і номерних знаків і надавали їх в оренду на території Молдови.

"За результатами спільних дій, на території Республіки Молдова ліквідовано міжнародну злочинну схему та вилучено чотири елітні автомобілі: Range Rover та три BMW", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі правоохоронці проводяться заходи щодо встановлення членів злочинної групи з числа громадян України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителю Молдови заборонили в'їзд в Україну з-за знайдених георгіївських стрічок.