ua en ru

Прикордонники РФ не пропускаю на територію країни автомобілі з номерними знаками ДНР, - Тимчук

Прикордонники РФ не пропускаю на територію країни автомобілі з номерними знаками ДНР, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (УНІАН)

Автомобілі повертають на територію ДНР або пропонують змінити номерні знаки на українські

Російські прикордонники не пропускають на територію країни автомобілі з номерними знаками так званої "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Прикордонна служба ФСБ РФ припинила пропуск через кордон в Росію транспортних засобів з номерними знаками т. н. ДНР з окупованих районів Донецької області", - написав він.

Як повідомляє Тимчук, автомобілі без пояснення причин повертають на територію ДНР або пропонують змінити номерні знаки на українські.

Як повідомляється, в РФ таку заборону пояснюють ускладненням криміногенної ситуації у прикордонних районах РФ.

"Серед співробітників Прикордонної служби ФСБ РФ дане рішення пояснюється ускладненням криміногенної ситуації у прикордонних районах РФ і збільшенням кримінальних і адміністративних правопорушень, які скоюють вихідці з тимчасово окупованих територій Донбасу. Раніше подібні негласні заборони вводилися неодноразово, однак через певні проміжки часу знімалися", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують обст...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні Дня Незалежності бойовики на Донбасі посилили контроль за громадськими місцями.