ua en ru

Прикордонники попередили спробу незаконного переміщення спирту через Дністер

Прикордонники попередили спробу незаконного переміщення спирту через Дністер Фото: прикордонники (Марієнко Андрій/УНІАН)

Наразі встановлюються обставини правопорушення

Прикордонники попередили незаконне переміщення спирту через Дністер. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що сьогодні вранці, 14 червня 2017 року, прикордонний наряд відділу "Лядова", що охороняв держаний рубіж на території населеного пункту Серебрія, зафіксував спробу незаконного переміщення спирту через Дністер.

"Наблизившись до місця можливої протиправної діяльності, за 200 метрів від берегової смуги правоохоронці виявили три автомобілі: мікроавтобуси "Мерседес", "Рено" та вантажівку, в яких знаходилось понад шістдесят 200-літрових пластикових ємкостей. У 12 з них знаходився спирт - близько 2,5 тонн", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в одній з автівок прикордонники виявили 2-містний гумовий човен, пластмасовий трубопровід та мотузки, що свідчило про підготовку до незаконного переміщення спирту через кордон.

altaltaltaltaltalt

Фото: виявлені автомобілі

Крім того, було затримано чотирьох чоловіків - мешканців прикордонних сіл Юрківці та Серебрія, причетних до протиправної оборудки. Також прикордонники виявили ще одне авто - легковик "Фольскваген", поруч якого знаходились пластиковий шланг, прикріплений до металевого тросу та кілька пустих 20-літрових ємкостей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні з Російською Федерацією співробітники Державної прикордонної служби України затримали двох розшукуваних правоохоронцями українців.