ua en ru

Прикордонники отримали наказ не застосовувати зброю, - ДПСУ

Прикордонники отримали наказ не застосовувати зброю, - ДПСУ Фото: ДПСУ

У ДПСУ отримали наказ не застосовувати зброю

Прикордонники отримали наказ не застосовувати зброю і засоби фізичного впливу. Про це повідомив помічник голови ДПСУ Олег Слободян у своєму Facebook.

"Журналісти запитують, чому прикордонники не використовували зброю? Відповідаю: прикордонники отримали наказ не застосовувати зброю і засоби фізичного впливу, адже проходила "мирна акція", - написав він.

Журналісти запитують, чому прикордонники не використовували зброю? Відповідаю: прикордонники отримали наказ не застосовувати зброю та засоби фізичного впливу, адже проходила "мирна акція"...

Опубліковано Oleh Slobodyan 10 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генпрокурор Юрій Луценко у себе в Facebook написав про те, що ті люди, які організували прорив українського кордону, будуть покарані.

Михайло Саакашвілі приїхав у Львів. Присутні на площі люди радісно його зустрічають, деякі кричать "Міша, ми з тобою". Саакашвілі перебуває в оточенні нардепів Тимошенко, Добродомова, Дерев'янко. Також його зустрів мер Львова Андрій Садовий. Після спілкування з людьми, Саакашвілі попрямував до будівлі міської ради.