ua en ru

Прикордонники виявили три автомобілі з бази Інтерполу

Прикордонники виявили три автомобілі з бази Інтерполу Фото: Держприкордонслужба України (прес-служба ДПСУ)

Виявлені транспортні засоби передані в Національну поліцію

У п'ятницю, 25 серпня, прикордонники Луцького, Львівського та Чернівецького загонів виявили три транспортні засоби, які перебували в міжнародному розшуку. Про це повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Як зазначається, на кордоні з Білоруссю, під час прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерполу на автомобіль "Мерседес" 2011 року випуску білоруської реєстрації. Виявилося, що громадянин Білорусі прямував в Україну на іномарці, яку розшукували українські правоохоронні органи.

На пункт пропуску "Грушів" з України прибув автомобіль "Мазда" української реєстрації, під час перевірки якого також спрацювала база даних Інтерполу. Автомобіль був викрадений в Україні.

Також викрадене авто виявили по базі даних Інтерполу 25 серпня прикордонники Чернівецького загону.

"Автомобіль, за кермом якого був громадянин України, зупинили в пункті пропуску "Порубне" під час виїзду з України. Встановлено, що автомобіль "Додж" 2002 року випуску, української реєстрації викрадений також в Україні", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що зараз виявлені транспортні засоби передані в Національну поліцію у Волинській, Львівській та Чернівецькій областях. Також за даними фактами повідомлено Укрбюро Інтерполу в Києві.

Нагадаємо, під Житомиром затриманий кримінальний авторитет з гранатою і наркотиками.