ua en ru

Прикордонники на кордоні з РФ виявили приховані коштовності на близько 2,5 млн гривень

Прикордонники на кордоні з РФ виявили приховані коштовності на близько 2,5 млн гривень Фото: прикордонники на кордоні з РФ виявили приховані коштовності на близько 2,5 млн гривень (ДПС)

Партію ювелірних виробів виявили у Харківській області

Сьогодні, 21 березня 2016 року, у Двуречанському районі Харківської області прикордонники виявили велику партію ювелірних виробів, які громадянин України намагався незаконним шляхом перемістити через кордон до Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби (ДПС) України.

"Так, під час здійснення перевірочних заходів у пункті пропуску "Піски" прикордонники звернули увагу на знервовану поведінку громадянина України. Тому було прийнято рішення провести поглиблений огляд його особистих речей. Як результат, спільна прикордонно-митна оглядова група виявили велику кількість ювелірних виробів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що попередня сума оцінки знахідки може сягати близько 2,5 мільйонів гривень.

Наразі вироби, ймовірно із срібла, вилучено встановленим порядком та передані компетентним органам для проведення експертизи.

Нагадаємо, Служба безпеки України (СБУ) припинила роботу підпільних цехів з обробки бурштину в Київській області та вилучили бурштин на суму понад 10 млн гривень.