ua en ru

Прикордонники у 2017 затримали 34 особи, причетних до збройних формувань

Прикордонники у 2017 затримали 34 особи, причетних до збройних формувань Фото: прикордонники затримали 34 учасника НЗФ (facebook.com/DPSUkraine)

Прикордонники також за рік виявили десятки одиниць зброї, тисячі боєприпасів та кілограми вибухівки

За 2017 рік Державна прикордонна служба України затримала 34 особи, причетних до незаконних збройних формувань. Про це повідомив заступник глави Міністерства внутрішніх справ Вадим Троян, передає прес-служба відомства.

"Виявили десятки одиниць зброї, тисячі боєприпасів, кілограми вибухівки, а ще просто несуть поточну цілодобову службу. І це під постійними обстрілами. Минулого року таких атак на позиції наших прикордонників було більше 50. Обстрілюють переважно контрольні пункти в'їзду-виїзду, де проходять мирні жителі", - сказав Троян.

За його словами, у 2018 році ДПСУ завершить розгортання Донецького та Луганського регіональних управлінь та Лисичанського прикордонного загону.

"А також підвищимо щільність прикордонних підрозділів у зоні бойових дій", - додав Троян.

Вадим Троян: За добу прикордонники затримали двох учасників бандформування «Оплот». Сподіваюся, що ці палкі прихильники...

Опубліковано МВС України 19 лютого 2018 р.

Нагадаємо, нещодавно українські прикордонники затримали в зоні антитерористичної операції на Донбасі жінку, яка входила до складу терористичного угрупування "Оплот".