ua en ru

Погода на сьогодні: в деяких областях України сніг, температура до +3

Погода на сьогодні: в деяких областях України сніг, температура до +3 Фото: кішка біля вікна (flickr.com/veronica_rayne)

Температура повітря у Києві становитиме від -2 до -4

Погода на сьогодні: 20 грудня в Україні (крім півдня та сходу) оголошено штормове попередження, на дорогах можлива ожеледиця. Температура повітря вдень становитиме від -5 до +3 в залежності від регіону. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах на сьогодні

Українські синоптики очікують у західних регіонах країни невеликий сніг, температура протягом доби від -5 до -3 градусів, в Карпатах від -5 до -3 вночі від -4 до -2 вдень.

У східних областях очікується мокрий сніг, в Запорізькій, Херсонській, Миколаївській областях та в Криму вдень хмарно з проясненнями, температура вночі від -2 до 0, вдень від +1 до +3.

На решті території очікується ожеледиця і невеликий сніг; оголошено штормове попередження. Вдень у Черкаській, Полтавській та Сумській областях від -4 до -2. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с.

Погода у Києві на сьогодні

Температура повітря становитиме від -4 до -2 вдень і вночі. Вітер західний, 5-10 м/с. Вночі і увесь день очікується сніг.

Погода на сьогодні: в деяких областях України сніг, температура до +3

Фото:погода в Україні 20 грудня (meteo.gov.ua)