ua en ru

Погода на сьогодні: на більшій території України очікуються дощі з грозами, температура до +35

Погода на сьогодні: на більшій території України очікуються дощі з грозами, температура до +35 Ілюстративне фото з відкритих джерел)

У Києві сьогодні очікується гроза

Погода на сьогодні: 17 серпня 2018 року на заході, півночі та у центрі України очікуються дощі з грозами, на всій решті території без опадів, температура повітря підніметься до +35. Про це повідомляє Гідрометцентр при Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Прогноз погоди в регіонах сьогодні

За даними синоптиків, на заході України очікуються дощі з грозами, температура від +25 до +28 градусів, вночі до +17. На півночі України також очікуються дощі з грозами, температура від +26 до +30 градусів вдень і до +19 вночі, в центральних областях дощі та грози, температура повітря від +28 до +34 вдень і до +20 вночі. У східних областях без опадів, денна температура від +31 до +35, вночі - до +22 градусів. На півдні сонячно, вдень від +31 до +35, вночі - до +23, у Криму також без опадів, температура підніметься до +34, вночі до +23.

Погода на сьогодні: на більшій території України очікуються дощі з грозами, температура до +35Погода на сьогодні: на більшій території України очікуються дощі з грозами, температура до +35

Погода у Києві на сьогодні

У Києві сьогодні очікуються дощі з грозами, температура вдень від +26 до +28 градусів тепла, вночі від +17 до +19.