ua en ru

Погода на завтра: На сході і півночі України сніг, температура до -12

Погода на завтра: 23 січня на сході та півночі України сніг, температура від 0 до-12.

Погода на завтра: 23 січня на сході та півночі України сніг, температура від 0 до-12. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

У східному регіоні температура від -3 до -11, у центральному-від -8 до -11, у південному-від 0 до -5, у західному - від 0 до -12, у північному - від -9 до 12.

У Києві сніг, температура вночі від -11 до -13, вночі від -9 до-11.

Крім того, 23 січня на дорогах України ожеледиця. В окремих районах південних областей утримається сильна ожеледь.
Також У найближчі дні в Україні похолодає в середньому на 5-8 градусів. Про це на сьогоднішньому брифінгу заявив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

"Вже в наступні дні ми чекаємо на території України поширення арктичного холодного повітря і, таким чином, на 5-8 градусів знизиться температура в західних областях, північних, центральних областях і знову почнеться зниження температури на сході і північному сході України. Холодне повітря дійде і до південних областей", - сказав Кульбіда.

Також він повідомив, що послаблення опадів можна очікувати вже завтра, тобто протягом 23, 24 та 25 січня в Україні відбудеться певне затишшя, яке все ж буде супроводжуватися зниженням температури повітря в більшості регіонів, яке досягне 15-20 градусів морозу на півночі і в центрі України і дійде до 20-25 градусів морозу, на північному сході України.