ua en ru

Погода на завтра: На більший частині України очікуються дощі, температура до +16

Погода на завтра: 25 листопада на більше частини України дощі очікуються дощі, у східних областях - мінлива хмарність, температура від 0 до +17. Про це повідомляє Гидрометцент рпри ДержНС України.

У східному регіоні температура від +5 до +8, у центральному - від +6 до +10, у південному - від +10 до +16, у західному - від +0 до +5, у північному - від +6 до +9.

У Києві очікуються дощі, температура вночі від +6 до +8, вдень від +6 до +8.

Також Гідрометцентр повідомляє, що у зв'язку з переміщенням в Україну активних циклонів очікується зміна погодних умов: 25 листопада в більшості західних, Вінницькій та Житомирській областях очікуються сильні дощі (у західній частині, вдень з переходом в мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, завірюха); в Україні, крім східних областей, пориви вітру 15-22 м/с; у східних областях місцями туман, видимість 200-500 м.

Крім того, 26-27 листопада в західних, північних, Вінницькій, Черкаській області мокрий сніг, налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву, на дорогах ожеледь; на решті території дощ з переходом в мокрий сніг; зниження температури: вночі та вдень від -4 до +2 (вночі 27 листопада на заході від -7 до -2), на півдні і південно-сході від 0 до +6 градусів тепла.