ua en ru

Погода на вихідних: В Україні спекотно, але в неділю в західному регіоні можуть бути грози

В Україні повноправно панує спека. Вихідні будуть переважно без опадів, проте в неділю погода в західному регіоні може змінитися - ймовірні дожді з грозами.

В Україні повноправно панує спека. Вихідні будуть переважно без опадів, проте в неділю погода в західному регіоні може змінитися - ймовірні дожді з грозами, повідомляє Гідрометцентр при ДержНС.

У східних областях в суботу і в неділю вдень до +33, вночі - в середньому +18.

В центрі країни вдень до +34 в суботу і до +36 в неділю, вночі градусники покажуть до +21.

У південних областях і Криму в суботу до +35, в неділю - до +36. Вночі - в районі +20.

На заході України в суботу можливі короткочасні дощі з грозами, температура до +34. В неділю теж можливі дощі, трохи похолодає - до +25 в середньому. Вночі - від +14 до +20.

У північному регіоні на вихідних до +34, вночі - до +21.

У Києві без опадів, в суботу від +32 до +34 вдень, від +19 до +21 вночі. В неділю температура залишиться на цьому ж рівні.

Окремо Гідрометцентр підкреслює, що вдень 10 серпня в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Волинській областях місцями грози, шквали 15-20 м/с, град.

10-11 серпня в північній частині Криму, південних, Донецькій, Дніпропетровській, Кіровоградській, а 9-10 серпня і в Закарпатській і Львівській областях переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.