ua en ru

Погода на сьогодні: В Україні на сході та півдні дощі, температура до +13

Погода на сьогодні: 2 жовтня в Україні у східних та південних областях очікуються дощі, на решті території - мінлива хмарність, без опадів, температура від +6 до +13.

Погода на сьогодні: 2 жовтня в Україні у східних та південних областях очікуються дощі, на решті території - мінлива хмарність, без опадів, температура від +6 до +13. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

У східному регіоні температура від +6 до +8, у центральному - від +6 до +8, у південному - від +9 до +11, у західному - від +6 до +13, у північному - від +6 до +8.

У Києві - мінлива хмарність, без опадів, температура вночі від +1 до +3, вдень від +6 до +8.

Крім того, за повідомленням Гідрометцентру, 2 жовтня у південній та східній частинах, 3-4 жовтня і в Дніпропетровській, Полтавській та Кіровоградській областях складні погодні умови: сильні дощі (2 жовтня в Криму та Херсонській області дуже сильні дощі, 3 жовтня в горах Криму, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській та Харківській областях дощ з переходом у мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, короткочасне утворення снігового покриву); пориви північно-східного вітру 17-22 м/с. Вночі в Україні, крім півдня, заморозки на поверхні ґрунту 0...-7 градусів, місцями в повітрі 0...-5 градусів.

У Києві та Київській області 1-5 жовтня на поверхні ґрунту заморозки 0...-6 градусів, по області місцями в повітрі 0...-4 градусів.