ua en ru

Погода у Києві: синоптики прогнозують ожеледицю на дорогах

Погода у Києві: синоптики прогнозують ожеледицю на дорогах Фото: у Києві на дорогах прогнозують ожеледицю (kyivcity.gov.ua)

У Києві 8 лютого також очікується мокрий сніг

Протягом четверга, 8 лютого, синоптики прогнозують ожеледицю на дорогах Києва. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Вдень 8 лютого у столиці очікується мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі", - йдеться у повідомленні КМДА.

Також зазначається, що у Києві 8 лютого буде хмарно, вночі без опадів, вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі становитиме від -5 до -3 вночі та близько 0 вдень.

Наступного дня, 9 лютого синоптики прогнозують у Києві мокрий сніг і дощ, вночі налипання мокрого снігу. 10 лютого місцями невеликий мокрий сніг. У ці дні на дорогах також очікується подекуди ожеледиця, вітер південно-східний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, температура вночі та вдень від 0+2.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що в Україні 8-9 лютого очікується суттєве погіршення погодних умов та сильний снігопад. Під впливом активного циклону вдень 8 лютого в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській і Кіровоградській областях очікуються сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь та налипання мокрого снігу.