ua en ru

Загинули 2 пілоти підбитого раніше літака Ан-26, - штаб АТО

За попередньою інформацією, загинули 2 пілоти підбитого раніше літака Ан-26.

За попередньою інформацією, загинули 2 пілоти підбитого раніше літака Ан-26. Про це повідомив "5 каналу" з посиланням на інформацію представника штабу АТО Владислава Селезньова.

Як повідомляється, операція з пошуку льотчиків, які перебували на борту військово-транспортного літака Ан-26 завершена. Попередні висновки - двоє летчиків, які перебували на борту літака, загинули.

Вже відомо, де знаходяться тіла, і сили АТО зроблять все можливе, аби можна було поховати загиблих за всіма військовими правилами.

Нагадаємо, 14 липня 2014 р. літак Ан-26, який перевозив вантаж невійськового характеру, і на борту якого перебувало 8 осіб (7 членів екіпажу і 1 супроводжуючий), був збитий на висоті більше 6500 м. Зв'язок з ним припинилася з 12:30.

Пізніше в той же день, міністр оборони Валерій Гелетей доповів Президенту України Петру Порошенку про те, що члени екіпажу літака Ан-26 вийшли на зв'язок.

Була оголошена пошуково-рятувальна операція, в ході якої 15 липня були врятовані 4 з 8 членів екіпажу Ан-26 і направлені в безпечний район.

Пошуки решти пасажирів тривали.

У свою чергу, російські ЗМІ з посиланням на інформацію у штабі ЛНР повідомили, що двоє пілотів Ан-26 потрапили в полон до бойовиків.