ua en ru

Поїзди "Укрзалізниці" курсуватимуть за літнім часом з 27 березня

Поїзди "Укрзалізниці" курсуватимуть за літнім часом з 27 березня Фото: поїзди "Укрзалізниці" курсуватимуть за літнім часом з 27 березня

Усі зміни були заздалегідь внесені та узгоджені з адміністраціями сусідніх країн

Поїзди "Укрзалізниці" курсуватимуть за літнім часом з 27 березня 2016 року. Усі зміни були заздалегідь внесені та узгоджені з адміністраціями сусідніх країн, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"У зв'язку з переходом 27 березня 2016 року о 3:00 за київським часом на літній час (стрілки годинника буде переведено на одну годину вперед) "Укрзалізниця" відкоригувала графік руху пасажирських поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на найближчі вихідні, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі гостей, варто бути уважними та вчасно перевірити свого годинника", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, усі зміни були заздалегідь внесені та узгоджені з адміністраціями сусідніх країн. Таким чином, у квитках вказано час відправлення та прибуття з урахуванням коригувань графіка руху поїздів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Луганська військово-цивільна адміністрація та ПАТ "Укрзалізниця" має намір побудувати нову залізничну гілку довжиною 45 км на території Луганської області.