ua en ru

Підрив прикордонників у Луганській області: у ДПСУ розповіли подробиці

Підрив прикордонників у Луганській області: у ДПСУ розповіли подробиці Фото: прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

У ДПСУ назвали імена загиблих прикордонників

У Держприкордонслужбі України (ДПСУ) розповіли подробиці підриву прикордонників у Луганській області. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ у Facebook.

"Захищаючи рідну землю загинули старший прапорщик Дмитро Деде і старшина Сергій Гувир. Обидва прикордонники родом з Одеської області. У районі проведення антитерористичної операції (АТО) службу несли з осені минулого року", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, до цього вони обіймали посади в підрозділах Південного регіонального управління прикордонного відомства. Так, внаслідок агресії Російської Федерації (РФ) "синів втратили батьків, чоловіків дружини, а без батьків залишилися маленькі діти".

Зазначається, що з метою об'єктивного вивчення всіх обставин цієї трагічної події поінформовано військову прокуратуру АТО, штаб АТО, Нацполицию, СБУ та ОБСЄ.

В даний час оперативно-слідчою групою попередньо встановлено, що підрив прикордонного наряду відбувся на фугасі на розтяжці, зокрема виявлено елементи детонатора, розтяжки, міни. Подальші заходи тривають.

Держприкордонслужба України висловлює глибокі співчуття родинам загиблих у Луганській області прикордонників Вчора в Луг...

Опубліковано Державна прикордонна служба України 29 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці кваліфікували підрив прикордонників на міні у Луганській області як теракт.