ua en ru

Підрив двох ділянок на ДЗ кваліфікований як теракт

Підрив двох ділянок на Донецькій залізниці (ДЗ) кваліфіковано як терористичний акт.

Підрив двох ділянок на Донецькій залізниці (ДЗ) кваліфіковано як терористичний акт. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УМВС України на Донецькій залізниці.

"О 04.05 в чергову частину лінійного відділу на станції Луганськ надійшло повідомлення від працівників залізниці про те, що близько 02:15 на головній колії стрілки № 1 станції Кондрашевська-Нова" з боку станції Городній, сталися три вибухи, якими пошкоджено 12 метрів колії і стрілка № 1", - йдеться в повідомленні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 113 Кримінального Кодексу України - диверсія.

"О 06.15 в чергову частину лінійного відділу на станції Червоний Лиман надійшло повідомлення від чергової по станції Святогірськ про те, що на 398 км пікету 8 на непарній колії перегону станцій "Букіно-Святогірськ" стався вибух, яким пошкоджено 1 м шляху і контактний дріт", - додали в МВС.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 258 Кримінального Кодексу України - терористичний акт.

Нагадаємо, сьогодні вночі на двох ділянках Донецької залізниці 1 липня сталися вибухи в результаті мінування залізничних рейок невідомими особами.