ua en ru

Підрив автобуса під Артемівськом: затриманий водій

Підрив автобуса під Артемівськом: затриманий водій В'ячеслав Аброськін

Міліція затримала водія автобуса, який підірвався на міні під Артемівськом. Про це у Facebook повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій обл. В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні в порядку ст. 208 КПК України затриманий водій пасажирського автобуса "Артемівськ - Горлівка", в результаті дій якого вчора через підриву на міні загинули 4 осіб, отримав поранення різного ступеня тяжкості 21 людина. Сам винуватець пригоди не постраждав", - написав Аброськін.

Він зазначив, що стосовно водія розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство двох і більше осіб з необережності), яка передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

"Можу сказати, що водій своїми діями свідомо занапастив людей, прийнявши рішення їхати по грунтовій дорозі. Він знав, що вздовж узбіччя дороги встановлені міни. Сподіваюся, він понесе заслужене покарання", - додав глава міліції.

Сегодня в порядке ст. 208 УПК Украины задержан водитель пассажирского автобуса «Артемовск - Горловка», в результате дейс...

Posted by Вячеслав Аброськин on 26 Март 2015 г.

Нагадаємо, 25 березня під Артемівськом Донецької області автобус підірвався на міні. Інцидент був кваліфікований як теракт.