ua en ru

Підрозділи поліції і Нацгвардії будуть зупиняти антиукраїнські заяви 9 травня, - Аваков

Підрозділи поліції і Нацгвардії будуть зупиняти антиукраїнські заяви 9 травня, - Аваков Фото: Нацполиция

Поліцейські по всій країні отримали інструкції до 9 травня

Підрозділи Національної поліції України та Національної гвардії України будуть припиняти поява антиукраїнської символіки і заяв 9 травня. Про це заявив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков Facebook.

"Не справа МВС і його поліцейських і гвардійських підрозділів давати оцінку і тим більше регулювати політичну діяльність, але на всіх демонстраціях і маршах, запланованих у цей день підрозділи Національної поліції і Нацгвардії не зазнають ні антиукраїнську символіку, ні антиукраїнські заяви", - написав Аваков.

Попереду 9 травня. Як завжди останнім часом - різні політичні сили спробують використати цей день для того, що б нагадат...

Опубліковано Arsen Avakov 6 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники Національної поліції і Служби безпеки України приймають всі необхідні заходи для того, щоб запобігти провокації і спроби розхитати ситуацію в країні 8 і 9 травня. Також у Міністерстві внутрішніх справ України закликають не використовувати 8-9 травня комуністичну символіку, особливо георгіївські стрічки, так як сьогодні вони є символом російського тероризму.