ua en ru

Підозрюваний у скоєнні злочину в смт Врадіївка - племінник прокурора Заводського району Миколаєва, - ГПУ

Прокуратура Миколаївської області підтвердила, що один із затриманих по факту злочину у смт Врадіївка - співробітник міліції - дійсно є племінником прокурора Заводського району міста Миколаєва. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

"Один із затриманих - співробітник міліції - дійсно є племінником прокурора Заводського району міста Миколаєва. Ця ситуація є дуже прикрою для всіх працівників прокуратури. Однак наголошуємо: даний факт жодним чином не може вплинути і не впливає на хід слідства. Об'єктивне та неупереджене розслідування даного кримінального провадження є справою честі для прокуратури, й всі винні в цьому жорстокому злочині мають понести заслужене покарання", - заявляє прокуратура.

Крім того, в повідомленні говориться, що кримінальне провадження за підозрою мешканців смт Врадіївка у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтуванні і розбійному нападі на молоду жінку передано до слідчого відділу прокуратури Миколаївської області для подальшого проведення досудового слідства.

"Створено слідчу групу, проводяться невідкладні слідчі дії щодо детального встановлення всіх обставин, для визначення остаточної кваліфікації та здобуття додаткових доказів у справі, та встановлення всіх осіб, причетних до скоєння злочину, - зазначив начальник слідчого управління прокуратури Миколаївської області Володимир Рудий. - З цією метою один із членів слідчої групи вже відряджений до Врадіївського району, інший - до лікарні, для спілкування з потерпілою жінкою. Вживаються всі необхідні заходи для встановлення об`єктивної істини".

Зазначимо, сьогодні у Врадіївці відбулась акція протесту громадян, які вважають, що ще одного учасника злочину, який є співробітником МВС, безпідставно залишили на волі.

Раніше повідомлялось, що суд заарештував двох осіб, підозрюваних у скоєнні злочину в смт Врадіївка.