ua en ru

Підозрюваний у заворушеннях біля Дніпропетровської ОДА самовільно пішов з лікарні

Підозрюваний в участі в масових заворушеннях 26 січня біля Дніпропетровської ОДА самовільно пішов з лікарні.

Підозрюваний в участі в масових заворушеннях 26 січня біля Дніпропетровської ОДА і тероризмі, активіст ВО "Свобода" Ярослав Синиця, самовільно пішов з відділення нейрохірургії обласної клінічної лікарні імені Мечникова, де перебував на лікуванні. Про це повідомив головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

За словами головного лікаря медзакладу, пацієнта немає в лікарні з учорашнього дня, 11 лютого, проте з відділення його не виписували. Як зазначають лікарі, стан Ярослава Синиці оцінювався як середньої ступені важкості, на лікуванні у відділенні він повинен був перебувати до п'ятниці.

"Активіст не втік, а пішов з лікарні - ми не маємо права перешкоджати його переміщенням. В принципі, все йшло до виписки з лікарні виписати його повинні в п'ятницю. Але він вільна людина і ми не можемо обмежувати його свободу. З лікарні хлопця забрали батьки", - сказав Сергій Риженко.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області міліція затримала 43 підозрюваних у період з 26 по 30 січня за участь у масових заворушеннях. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області.