ua en ru

Підозрювані в отруєнні Скрипалів дали інтерв'ю в якості покарання, - The Telegraph

Підозрювані в отруєнні Скрипалів дали інтерв'ю в якості покарання, - The Telegraph Фото: підозрювані в отруєнні Скрипалів (скрін з відео камер спостереження)

Підозрюваним довелося дати інтерв'ю через провал операції

Підозрюваним в отруєнні Сергія та Юлії Скрипалів Руслану Боширову і Олександру Петрову довелося дати інтерв'ю одному із російських ЗМІ у якості покарання за провал операції. Про це повідомляє The Telegraph, передає DW.

Так, джерела в уряді Великобританії вважають, що співробітники ГРУ "вийшли за рамки допустимого" у своїх спробах отруїти Скрипаля та його доньку Юлію.

За даними джерел видання, Руслану Боширову та Олександру Петрову, яких підозрюють у отруєнні Скрипалів, довелося дати інтерв'ю на російському телебаченні в якості покарання за те, що вони "залишили сліди" в ході операції.

Руслану Боширову і Олександру Петрову закидають численні появи на камерах спостереження у Солсбері, використання громадського транспорту та викинуту пляшка з отрутою "Новачок", яка призвела до загибелі жінки.

Зазначимо, 13 вересня на одному із російських каналів транслювали інтерв'ю з чоловіками, які назвали себе Бошировим і Петровим. Вони стверджували, що не мають відношення до замаху і приїжджали в Солсбері як туристи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що британські слідчі розшукують двох ймовірних спільників Руслана Боширова і Олександра Петрова, яких підозрюють в отруєнні Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері.