ua en ru

Підозрюваного у захопленні заручників у Харкові залишили під вартою

Підозрюваного у захопленні заручників у Харкові залишили під вартою Фото: суд залишив підозрюваного під вартою (gp.gov.ua)

Нападник на відділення пошти у Харкові залишиться під вартою

Апеляційний суд Харківської області залишив під вартою Володимира Безуха, якого підозрюють у захопленні заручників у відділенні "Укрпошти". Про це повідомила прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик, передає місцеве видання Status quo.

Повідомляється, що Апеляційний суд залишив в силі рішення суду першої інстанції, який раніше заарештував Безуха. За словами Дубовик, мати підозрюваного на суді заявила, що він вживав наркотики через сильні головні болі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував на 2 місяці нападника на відділення "Укрпошти" у Харкові. Відзначимо, даний інцидент стався 30 грудня 2017 року. Раніше судимий Володимир Безух забарикадувався в відділенні "Укрпошти" на вулиці Шевченка і взяв там 11 людей у заручники. Його затримали в ході штурму захопленого відділення пошти. За даними місцевих ЗМІ, нападник вів асоціальний спосіб життя.