ua en ru

У Підмосков'ї чоловік відкрив стрілянину по перехожих, загинуло 4 людини

У Підмосков'ї чоловік відкрив стрілянину по перехожих, загинуло 4 людини Фото: стрілянина в Підмосков'ї (ria.ru)

Наразі операція по затриманню чоловіка триває

У Росії чоловік забарикадувався в своєму будинку в селі Кратово Раменського району Підмосков'я і став стріляти по людях із вікна з мисливської рушниці, в результаті чого загинуло чотири людини. Про це з посиланням на джерело в правоохоронних органах регіону повідомляє РИА Новости.

"На даний момент операція по затриманню чоловіка триває. Він стріляє в співробітників поліції, а також підірвав кілька вибухових пакетів, в ході штурму легке поранення отримав один із правоохоронців", - повідомило джерело.

Згодом стрілок залишив свій будинок і втік до лісу, проте місцезнаходження стрілка було встановлено, його оточили правоохоронці, триває перестрілка.

За даними агентства, "кратовський стрілок" виявився колишнім співробітником МНС: чоловіка звуть Ігор Зенков.

Повідомляється, що справу про стрілянину в Підмосков'ї порушили за трьома статтями.

"Справу порушено за трьома статтями - ст. 317 (посягання на життя співробітника правоохоронних органів), ст. 222 (незаконний оборот зброї) і ч. 2 ст. 105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб)", - заявила старший помічник керівника підмосковного главку ГСУ СК Росії Олена Фокіна.

Нагадаємо, днями в результаті стрілянини в супермаркеті на північному сході штату Пенсільванія (США) загинуло чотири людини.