ua en ru

Ми грали для тих, хто зараз беруть участь в АТО, - Мирон Маркевич

Ми грали для тих, хто зараз беруть участь в АТО, - Мирон Маркевич Фото: Мирон Маркевич

Емоції переповнюють Мирона Богдановича

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" після переможної гри з "Наполі", яка вивела дніпрян у фінал Ліги Європи, відзначив чудову підтримку київської публіки. Про це пише сайт УЄФА.

"Ми зіграли для тих, хто в нас вірив. Так, грали з дуже серйозною командою, другий в Італії, і було чимало скептиків. Але коли я побачив кількість людей, які в нас вірили, зрозумів, що ми не можемо сьогодні програти. Ну а те, що такі матчі легкими не бувають, - це ясно. На "Олімпійському", за такої підтримки трибун, команда набагато краще показала себе, ніж у Неаполі, і заслужено перемогла", - сказав Маркевич.

"Про Варшаві я поки не думаю. Футболісти зробили диво, ніхто від них цього не очікував. Але я знав, що вони можуть його створити. Я знав, що багато людей буде на стадіоні, що буде аншлаг, що вся Україна приїде в Київ. Емоції зараз переповнюють. Те, що зараз робиться на стадіоні... Як це передати? Чи вірив я в Селезньова? Так, відразу вирішив, що він буде грати, і ми його готували", - додав тренер.

Нагадаємо, гра завершилася з рахунком 1:0 на користь "Дніпра" і команда 27 травня розіграє фінальний матч Ліги Європи з "Севільєю".