ua en ru

Що подарувати рідним на Новий рік

Що подарувати рідним на Новий рік

Свято наближається друзі! Скоро знову Новий рік, і у кожного з нас, вкотре виникає питання "Що подарувати рідним, коханим, друзям, дітям?". Давайте разом спробуємо розібратися в цьому питанні.

Ідеї наші - ваші подарунки!

Отже, спочатку потрібно визначитися кому ви будете робити подарунок. У нас в запасі є кілька цікавих ідей, які допоможуть вам зробити правильний вибір. В даній статті піде мова про новорічні подарунки для сестричок, матусь і бабусь. Звичайно бажано знати смаки і вподобання тих, кого хочете ощасливити своїм сюрпризом, але знаючи деякі загальні правила, можна вибрати оригінальний подарунок і приємно здивувати дорогих вам людей! Наші поради плюс ваше бажання, і ми впевнені, що ваші рідні будуть вам дуже вдячні і вдячні!

Відомо всім, що 2018 рік - рік жовтого Собаки. Собака символізує відданість і дружбу, несе турботу, тепло і затишок, значить і подарунки до цього Нового року повинні асоціюватися з теплом і затишком. Основним кольором року Жовтої Собаки звичайно є жовтий - це колір осені і родючості, який поєднується зі всіма відтінками коричневого, золотого, білого, пісочного, бежевого, теракотового, бордового, синього. Придивіться до фарбування природи золотою осінню... правда, адже все гармонійно і приємно для очей. В одязі теж бажано дотримуватися гармонії і поєднання кольорів, різноманітність яких ви знайдете в трикотажних виробах від ТМ Наталка.

Варіанти подарунків до Нового року

Пропонуємо розглянути кілька таких варіантів.

Якщо взяти до уваги характер нашого клімату, то не дивно що мода і попит на жіночі светри, джемпера, пуловери та кардигани буде завжди актуальною і затребуваною. Шикарним подарунком, особливо любителям зимових прогулянок з друзями буде для дівчат і жінок будь-якого віку і соціального стану подарунок у вигляді такого елемента гардероба, як светр або джемпер. Оригінальні візерунки і принти під стати Нового року у вигляді сніжинок, оленят, діда мороза, сніговиків у вигляді вишивки або плетеного малюнка або аплікації м'які і теплі з натурального матеріалу, різноманітні фактури, створені грою вовни, мохеру, люрексу, наявність всіх розмірів пропонує Харківська трикотажна фірма Наталка.

Що подарувати рідним на Новий рік

Що подарувати рідним на Новий рік

Ваш подарунок призначений для стрункої дівчини або жінки тоді варто звернути увагу на об'ємні светри-оверсайз, для дівчини підлітка більше підійдуть вільні светри недбало накинутые на плечі які відмінно поєднуються з легінсами вузькими джинсами, з колготками в химерний візерунок і високими чобітьми і якщо довжини достатньо то його можна носити у вигляді туніки або плаття

Більш елегантною частиною гардероба, але не менш популярною є кардигани-короткі, подовжені, на застібках і без, різної фактури і забарвлення від класичних однотонних до ультрамодних з яскравим принтом - ця річ завжди буде потрібною в холодну пору для представниць прекрасної статі різного віку.

Відмінним варіантом будуть в'язані болеро і жилети, вони завжди виглядають стильно, оригінально і вишукано, особливо в поєднанні з шкіряною спідницею або вечірньою сукнею, строгими брюками або модними легінсами.

Якщо з вибором одягу можуть виникнути певні труднощі, так як можуть не збігатися смаки і погляди, то така річ як в'язаний плед підійде і для улюбленої бабусі і для дівчини, для друзів і для дитини. Приємно холодним зимовим вечором сховатися теплим і м'яким пледом з чашкою улюбленого чаю перед телевізором або у каміна. Фірма Наталка пропонує зробити подарунок у вигляді в'язаного теплого пледа з вовни або бавовни. Оригінальний дизайн сподобається і дітям і дорослим.

Що подарувати рідним на Новий рік

Отже, вибір за вами. Все що потрібно знати при виборі подарунка - це чому саме Ви хочете порадувати близьких, а з розмірами і кольором допоможуть визначитися менеджери інтернет-магазину Наталка, контакти яких легко знайти на сайті фірми.

В'язані вироби від фірми Наталка допоможуть легко пережити зиму, подарують вам тепло і комфорт, і зроблять ваше життя яскравішим!

Бажаємо Вам легких і вдалих покупок разом з трикотажною фабрикою Наталка!