ua en ru

Під будівлею Святошинського райвідділу міліції знаходяться декілька сотень людей

Під будівлею Святошинського райвідділу міліції, де сьогодні ввечері стався штурм будівлі, все ще знаходяться декілька сотень людей, передає "5 канал".

"Люди намагаються зайти в будівлю. Замість паркану, який повалили близько години тому, варто живу огорожу співробітників міліції. У відділенні перебувають чотири народні депутати ... Люди збираються ночувати під будівлею прокуратури", - передає "5 канал".

Також повідомляється, що завтра, 13 липня, міліціонер, який побив дівчину даватиме свідчення в прокуратурі.

Зазначимо, сьогодні ввечері торговці ринку та активісти організації КУПР - всього більше сотні людей штурмували Святошинський райвідділ міліції. Вони вимагають, щоб правоохоронці видали їм міліціонера, який сьогодні вдарив дівчину.

Як повідомила народний депутат від партії "Удар" Марія Іонова від керівництва райвідділу вдалося дізнатися, що інцидент стався під час здійснення заходів по протидії незаконній торгівлі. "Міліціонери стверджують, що продавці начебто не мали дозволу на торгівлю. Продавці, за словами правоохоронців, були попереджені тиждень тому, що вони не зможуть торгувати. Однак, сьогодні ринок відкрився. Більше того, організація КУПР попередила, що влаштує акцію протесту, якщо підприємцям не дадуть торгувати. Під час міліцейського рейду постраждала жінка, яка є активісткою цієї громадської організації. Вона під час спілкування з правоохоронцями попросила їх говорити українською і отримала забій грудної клітини", - розповіла Іонова.