ua en ru

Під Слов'янськом загинули більше 20 українських військових, - нардеп Сех

Народний депутат з фракції "Свобода", екс-голова Львівської ОДА Ірина Сех заявила, що в районі Слов'янська Донецької області загинули вже більше 20 українських військовослужбовців 24-ї бригади з Яворівського району - район Львівської обл.

Народний депутат з фракції "Свобода", екс-голова Львівської ОДА Ірина Сех заявила, що в районі Слов'янська Донецької області загинули вже більше 20 українських військовослужбовців 24-ї бригади з Яворівського району - район Львівської обл. Про це вона заявила у ході планерного засідання парламенту.

"Тільки що надійшла інформація про те, що в районі Слов'янська загинули вже більше двох десятків наших військових. Це військовослужбовці 24-ї бригади з Яворівщини", - заявила Сех.

Вона нагадала, що декілька тижнів тому жінки, матері блокували частини, аби військовослужбовці, які мають належного обладнання, не виїхали у зону АТО.

"Сьогодні ми бачимо, що ми ще не встигли поховати загиблих над Луганськом, вже маємо більше ніж 20 смертей. До мене надходить інформація про те, що третій батальйон територіальної оборони, який не має броні, не має бронежилетів також хочуть відправляти на Схід", - заявила вона.