ua en ru

Перемога над Марріагою дасться мені не так вже й легко, - Ломаченко

Перемога над Марріагою дасться мені не так вже й легко, - Ломаченко Фото: Василь Ломаченко (@VasylLomachenko)

Українець підкреслив, що його суперник перебуває у відмінній формі

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) вважає, що колумбієць Мігель Марріага (25-2, 21 КО) не завдасть йому проблем в майбутньому поєдинку. Про це повідомляє BoxingScene.

"Головне для мене - проводити поєдинки з топовими боксерами мого дивізіону. Це моя перша мета. Після можна буде говорити про перехід в інші вагові категорії. Я хочу увійти в історію боксу, щоб люди називали моє ім'я, коли говорять про цей вид спорту", - сказав Ломаченко.

"Що ж стосується Марріагі, то я не бачив його поєдинки з Оскаром Вальдесом. Що я можу сказати про нього? Він сильний і знаходиться у відмінних фізичних кондиціях. Багато хто думає, що перемога над ним дасться мені легко, але я так не вважаю", - додав український боксер.

Раніше в Лос-Анджелесі пройшла офіційна церемонія зважування. Обидва спортсмени вклалися в ліміт другого напівлегкої ваги (130 фунтів - 58.97 кг). Українець виявився трохи важчим колумбійського претендента, показавши на вагах 59 кг. Марріага ж зупинився на позначці 58,9 кг.

Бій між Ломаченко і Марріагой пройде 5 серпня в Лос-Анджелесі. Початок - 6 серпня о 5:00 за київським часом. Напередодні майбутнього бою букмекери назвали стовідсотковим фаворитом Ломаченко.

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) отримав новий пояс "суперчемпіона" від Всесвітньої боксерської організації (WBO).