ua en ru

Плотницький ввів "санкції" проти Порошенка і Коломойського

Плотницький ввів "санкції" проти Порошенка і Коломойського Фото: ЛНР

Порошенко і Коломойському забороняється набувати майно, а також здійснювати банківські та інші фінансові операції в ЛНР

Глава так званої "Луганської народної руспублікі" (ЛНР) Ігор Плотницкий ввів "санкції" проти українських бізнесменів Ігоря Коломойського і Сергія Курченко, Президента України Петра Порошенка і керівника його адміністрації Бориса Ложкіна. Про це повідомляє "Луганський інформаційний центр".

"Глава ЛНР Ігор Плотницкий своїм указом ввів персональні санкції щодо осіб, дії яких спрямовані на організацію та фінансування агресивних військових дій відносно Республіки", - йдеться в повідомленні.

"Указ" забороняє даним особам і афільованим з ними особам і структурам набувати у ЛНР нерухоме та інше майно, а також здійснювати в ЛНР банківські та інші фінансові операції.

"Документ встановлює, що всі угоди, зроблені даними особами і структурами не визнаються Луганській народній республіці і не тягнуть юридичних наслідків", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора глава самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко ввів "персональні санкції" проти Президента України Петра Порошенка, а також Ігоря Коломойського та інших українських бізнесменів.