ua en ru

У полоні бойовиків на Донбасі знаходиться 74 бійця ЗСУ, - Полторак

У полоні бойовиків на Донбасі знаходиться 74 бійця ЗСУ, - Полторак Фото: Степан Полторак (facebook.com theministryofdefence.ua)

Полторак заявив, що "керівники" "Л/ДНР" при обміні віддають не всіх військових

У полоні бойовиків на окупованому Донбасі знаходиться 74 військовослужбовців Збройних сил України(ЗСУ). Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак в інтерв'ю "Обозревателю".

"На сьогодні в полоні перебуває 74 наших бійця, і кожен раз при проведенні переговорів цим питанням займаються відповідні уповноважені і Служба безпеки України. Робимо все можливе, щоб обміняти наших воїнів. На жаль, "керівники" так званих військових підрозділів Л/ДНР віддають не всіх військових. Найчастіше вони не відпускають стійких хлопців, спочатку пробують зламати", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі в районі проведення Операції об'єднаних сил українські військовослужбовці одного з підрозділів взяли в полон бойовика з особистою зброєю.

Раніше стало відомо, що суд заарештував терміном на 60 діб 35-річного жителя Донецької області, який підозрюється в участі в терористичній організації "ДНР".

Також, раніше Ірина Геращенко заявляла, що на Донбасі понад 400 осіб вважаються зниклими безвісти.