ua en ru

Плівки Онищенка: нардеп заявив про готовність передати НАБУ оригінали записів

Плівки Онищенка: нардеп заявив про готовність передати НАБУ оригінали записів Фото: Олександр Онищенко (facebook.com aleksandr.onyshenko)

Онищенко заявив, що "всіляко відкритий до співпраці з делікатної теми"

Нардеп Олександр Онищенко заявив, що готовий передати Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) оригінали записів, на яких, зокрема, чути голоси схожі на Оніщенка та президента Петра Порошенка. Про це Онищенко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я прошу. Беріть плівку на експертизу. Більше того, хочу заявити, що готовий надати НАБУ, чи хто там сміливий, оригінал запису для експертизи. І пристрій, що хочете. Всіляко відкритий до співпраці з делікатної теми. Я відкритий і зацікавлений. Сподіваюся, і вони - теж", - написав він.

Уважно вивчив контраргументи провладних піарників з приводу скандалу з плівками. "Записи" з голосом президента це...

Опубліковано Aleksandr Onyshenko 20 квітня 2018 р.

Зазначимо, вчора НАБУ заявляло, що пропонувало Онищенку передати оригінали плівок, але так і не отримали записів. Разом з тим, у відомстві зазначали, що за умови одержання оригіналів записів, НАБУ готове вивчити їх в межах своєї компетенції.

Відзначимо, плівки Онищенка, на яких, зокрема, записано голос, схожий на голос президента України Петра Порошенка були оприлюднені 18 квітня в ефірі телеканалу NewsOne.