ua en ru

Пісний подав заяву в ГПУ після нападу Парасюка

Пісний подав заяву в ГПУ після нападу Парасюка Фото: Василь Пісний

ГПУ завела справу на Парасюка за насильство проти співробітника правоохоронних органів

Заступник начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василь Пісний подав заяву в Генпрокуратуру після нападу позафракційного нардепа Володимира Парасюка. Про це у Facebook повідомила прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

"Заступник начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний звернувся із заявою в Генеральну прокуратуру України щодо нанесення йому тілесних ушкоджень під час виконання службових обов'язків. Відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Також Гітлянська повідомила, що управління внутрішньої безпеки СБУ перевірить озвучену на засіданні парламентського комітету інформацію про корупційні дії Пісного.

Сьогодні ми всі стали свідками невмотивованої агресії до співробітника Спецслужби з боку позафракційного народного депут...

Posted by Гітлянська Олена on 19 ноября 2015 г.

Нагадаємо, голова Антикорупційного комітету Ради Єгор Соболєв скличе закритий комітет, де обговорять бійку Парасюка з Писным.