ua en ru

Через піротехніку на новорічні свята травмовано 3 людини

Через піротехніку на новорічні свята травмовано 3 людини Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

Серед них - двоє дітей

Унаслідок необережного поводження з піротехнікою на новорічні свята в Україні травмувалося троє людей. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"У 9-річного хлопчика з Каховки та 37-річного жителя Самбора - травматична ампутація пальців, у 5-річного хлопчика з Генічеського району травмовано око. Всі постраждалі перебувають у лікарні. Поліцейські встановлюють всі обставини подій", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що в обох випадках травмування дітей їхні батьки до поліції не зверталися. На даний час поліцейські встановлюють всі обставини отримання малечею поранень.

"Поліцейські закликають дотримуватися основних правил придбання та використання піротехніки та ні в якому разі не давати такі вироби дітям. Варто пам’ятати, що піротехнічні вироби можуть стати причиною травм та опіків, налякати дитину та погіршити її слух", - попередили у відомстві.

Нагадаємо, раніше у Національній поліції заявили, що в цілому святкові заходи в Україні в новорічну ніч пройшли без суттєвих порушень публічної безпеки та порядку.