ua en ru

Піротехніки вилучили близько 1,5 тис. боєприпасів після вибухів на складі у Донецькій області

Піротехніки вилучили близько 1,5 тис.  боєприпасів після вибухів на складі у Донецькій області Фото: розмінування Новоянисоли (прес-центр ДСНС)

Завершені роботи по обстеженню території населеного пункту Новоянисоль

За час ліквідації пожежі на складі боєприпасів у населеному пункті Новоянисоль під Маріуполем вилучили близько 1,5 тис. вибухонебезпечних предметів. Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"протягом 23-24 вересня піротехнічними розрахунками ДСНС очищені від вибухонебезпечних предметів з. Новоянисоль і прилегла до складу територія площею 36 га, вилучено 1 тис. 459 вибухонебезпечних предметів. Роботи тривають", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією ДСНС, для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучили 90 чол. і 33 од. техніки.

Нагадаємо, раніше військовий прокурор сил антитерористичної операції Олег Цицак заявив, що вчора, 24 вересня, в селі Новоянисоль завершили розмінування після вибухів на складі військових боєприпасів, а також на прилеглій території.

"Вчора ми завершили розмінування складів та прилеглої до них території, в тому числі і шляхом планового підриву боєприпасів, які не здетонували під час пожежі. На даний момент відомо про шість постраждалих дворових господарствах", - повідомив Цицак.