ua en ru

Піротехніки ДСНС у листопаді вилучили та знищили майже 9 тис. вибухонебезпечних предметів

Піротехніки ДСНС у листопаді вилучили та знищили майже 9 тис. вибухонебезпечних предметів Фото: Микола Чечоткін (dsns.gov.ua)

На території Донецької та Луганської областей знешкоджено майже 4 тис. вибухонебезпечних предметів

Піротехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій з 1 по 27 листопада вилучили та знищили майже 9 тис. вибухонебезпечних предметів. Про це заявив глава відомства Микола Чечоткін, повідомляє прес-служба ДСНС.

"Піротехнічними підрозділами ДСНС України на території Донецької та Луганської областей в листопаді вилучено та знешкоджено 3 тис. 974 вибухонебезпечних предмети, та очищено від боєприпасів понад 150 гектарів території. Всього на території України у листопаді цього року піротехнічними підрозділами ДСНС здійснено 953 виїзди, в ході яких виявлено, вилучено та знищено 8 тис. 965 вибухонебезпечних предметів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, він зазначив, що за вказаний період рятувальники здійснили понад 37 тисяч виїздів, під час яких врятовано 153 особи. Зокрема, було ліквідовано 3241 пожеж.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області сталася пожежа в приватному господарстві, внаслідок якої загинула одна людина.