ua en ru

Пінчук заперечує відношення до будівництва у Київській області

Компанія EastOne, що управляє активами бізнесмена Віктора Пінчука, заявляє, що ані Пінчук, ані його компанії не мають відношення до будівництва об'єкта у Вишгородському районі Київської області.

Компанія EastOne, що управляє активами бізнесмена Віктора Пінчука, заявляє, що ані Пінчук, ані його компанії не мають відношення до будівництва об'єкта у Вишгородському районі Київської області. Про це РБК-Україна повідомила керівник PR-служби EastOne Наталія Вовк.
"Ані Пінчук, ані його компанії не мають до цього об'єкту ніякого відношення", - підкреслила Вовк, коментуючи інформацію в ЗМІ про те, що за Вишгородом, за 47 км від Києва, між селами Демидов і Литвинівка, нібито будується великий зоопарк і що інвестором цього будівництва нібито є Пінчук. "Це просто смішно", - додала Вовк.
У свою чергу голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк повідомив РБК-Україна, що на зазначеному об'єкті ніякого будівництва не ведеться. "Ніякого дозволу на будівництво там місцева влада не видавала. Воно там не ведеться", - зазначив він.
Пінчук - один з найбагатших українців, зять другого Президента України Леоніда Кучми, нардеп III-IV скликань. Засновник і власник інвестиційно-консалтингової групи EastOne, утвореної в 2007 році в результаті реструктуризації групи "Інтерпайп".