ua en ru

Нідерландський лоукостер скасувала десятки рейсів через страйк пілотів

Нідерландський лоукостер скасувала десятки рейсів через страйк пілотів Фото: злітно-посадкова смуга аеропорту (stuttgart-airport.com)

Десятки рейсів були скасовані або перенесені

Нідерландська бюджетний перевізник "Трансавіа" скасував або затримав десятки рейсів через страйк пілотів. Про це повідомляє видання АР.

Згідно з повідомленням, рейси скасовані через страйк пілотів, які зляться на відсутність прогресу в переговорах про новому колективному трудовому угоді.

"Трансавіа", що входить до групи Air France KLM, опублікувала онлайн - список збоїв в обслуговуванні, які, як очікується, триватимуть до полудня (11:00 за Гринвічем, 6 годин ранку за східним часом) в понеділок. /

Нідерландська асоціація пілотів і "Трансавіа" звинуватили один одного у страйку. Асоціація заявляє, що "пілоти "Трансавіа", які працюють в аеропортах Схіпхол, Ейндховен та Роттердам Гаага, не бачать іншого виходу, окрім як припинити роботу".

Згідно з озвученими вимогам пілоти хочуть, щоб нова трудова угода включала більш стабільні графіки і "скромна" збільшення заробітної плати. "Трансавия" заявила, що у вихідні дні вона внесла виправлене пропозицію, яке було відхилено асоціацією пілотів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в 2017 році, ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair оголосила про те, що вона звернулася до профспілок пілотів у ряді країн, запрошуючи їх на переговори.