ua en ru

Пилипишин обіцяє нагороду за упіймання вандалів, які назвали Левченко нацистом

Кандидат в народні депутати по одномандатному округу № 223 (Київ) Віктор Пилипишин сьогодні, 30 листопада 2013 р., звернувся в міліцію із заявою про провокаційних актах вандалізму в Шевченківському районі столиці. Зловмисники псують майно територіальної громади написами, що ображають "свободівця" Юрія Левченка, конкурента Пилипишина на виборах.

Політик проінформував Шевченківське РУВС Києва про те, що під час зустрічей з виборцями до нього звертаються мешканці округу зі скаргами на дії невідомих, які розмальовують вхідні двері квартир, ліфти і вікна перших поверхів написами такого змісту: "Левченко - нацист, не голосуй за нього!".

Пилипишин вважає, що поява подібних написів саме зараз - частина виборчої технології, завдання якої - кинути тінь на конкурентів Левченко.

"До сьогоднішнього дня практично всі кандидати на окрузі вели цивілізовану кампанію, не вдаючись до методів, що нагнітає істерію", - зазначив Пилипишин.

Він заявив, що вибори - не привід псувати майно громади Шевченківського району столиці та окремих громадян.

"Я прошу міліцію терміново вжити заходів до затримання тих, хто займається вандалізмом, і зупинити псування майна, яке жителі району багато років приводили в порядок. Впевнений, що місцева громада з задоволенням допоможе затримати правопорушників", - сказав Пилипишин.

В свою чергу він пообіцяв тому, хто допоможе затримати вандалів, грошову винагороду у розмірі 10 тис. грн.