ua en ru

ПФТС розрахувало рейтинги торговців за вересень 2010 р

За підсумками вересня 2010 р. ТОВ "ТАСК-брокер", ТОВ "Брокерський Дом "Откритіє" та ТОВ "Навігатор-Інвест" посіли відповідно перше, друге та третє місця у рейтингу учасників, що торгували акціями в ПФТС. Про це повідомляє прес-служба торговельної системи.

У секторі ОВДП лідерами визнані ТОВ "Інвестиційний Капітал Україна" (перше місце), ПАТ "Ерсте Банк" (друге місце) та ПАТ "Універсал Банк" (третє місце).

Рейтинг учасників, що торгували у вересні корпоративними облігаціями, очолили компанії ТОВ "Агентство цінних паперів "Кредо-Інвест" (перше місце), ТОВ "Інвестиційний Капітал Україна" (друге місце) та ТОВ "Спайк Ін вест" (третє місце).

Лідерами у секторі торгівлі цінними паперами ІСІ у вересні стали ПрАТ ІК "ІТТ-Інвест" та ТОВ "Мультіброк" (поділили між собою перше місце), ПАТ "Мегабанк" (друге місце) та ТОВ "Інвестиційний Капітал Україна" (третє місце).

Муніципальними облігаціями у вересні активно торгували ТОВ "Регата Інвестментс" (на першому місці), ПАТ "Альфа-Банк" та ТОВ "Інвестиційний Капітал Україна" (на другому місці), ТОВ "ТАСК-брокер" (на третьому місці).