ua en ru

Peugeot дарує вікенд в Європі за тест-драйв

Peugeot дарує вікенд в Європі за тест-драйв

PEUGEOT Україна запускає акцію "Відкривай Європу з PEUGEOT" з по-справжньому літнім призом — вікендом Європі на двох. Щоб виграти поїздку, досить пройти тест-драйв однієї з моделей Марки в будь-якому офіційному дилерському центрі PEUGEOT і поділитися своїм враженням в соцмережах. Встигніть взяти участь в акції до 26 червня.

Акція "Відкривай Європу з Peugeot" проходить в офіційній дилерській мережі PEUGEOT в Україні з 6 по 26 червня. Взяти участь у розіграші вікенду в Європі може кожен водій, який досяг 18-річчя.

Для того щоб взяти участь в акції достатньо:

  • пройти тест-драйв автомобильямарки PEUGEOT в одного з офіційних дилерів PEUGEOT в Україні;
  • написати про свої враження на своїй сторінці в Facebook або Instagram;
  • зробити пост публічним і поставити хештег #ВідкривайЄвропу.

Ознайомитися з докладними правилами акції та записатися на тест-драйв улюбленої моделі можна посилання.

altaltaltaltalt

Переможець буде визначений 27 червня 2017 року з допомогою онлайн-ресурсу random.org і отримає сертифікат номіналом 40 000 грн від туристичної фірми-партнера акції. Напрямок та точні дати подорожі у період з 1 липня по 30 вересня переможець зможе обрати самостійно. Результати акції "Відкривай Європу з Peugeot" будуть опубліковані на офіційному сайті PEUGEOT в Україні www.peugeot.ua.

Контакти з пресою

Алла Хороших, +38 095 280 11 74, alla.khoroshykh@mpsa.com

Катерина Стаханова, +38 (097) 642 24 31, k.stahanova@ngn.com.ua

PEUGEOT

Задоволення від активного водіння, елегантний дизайн і безкомпромісну якість підкреслюють прагнення компанії задовольняти потреби клієнтів і дарувати їм емоції, пов'язані з автомобілями PEUGEOT.

10 000 дилерських центрів PEUGEOT в 160 країнах світу дозволили компанії збільшити обсяги глобальних продажів у 2016 році на 12,3 % і продати 1 919 460 автомобілів. PEUGEOT поєднує високі стандарти якості, привабливий дизайн і емоції для того, щоб утвердитися в якості провідного світового бренду.

Історія компанії почалася в далекому 1899 році, в цьому році поповнилася значними досягненнями: нові автомобілі PEUGEOT 3008 DKR зайняли всі три призових місця на ралі "Дакар".