ua en ru

Петровський район Донецька зазнав обстрілу, осколком пошкоджений газопровід, - мерія

У Донецьку сьогодні, 18 вересня, Петровський район зазнав обстрілу, в результаті пошкодження газопроводу 172 квартири залишилися без газу.

У Донецьку сьогодні, 18 вересня, Петровський район зазнав обстрілу, в результаті пошкодження газопроводу 172 квартири залишилися без газу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"У 13:50 Петровський район знову зазнав обстрілу. В результаті осколками був пробитий колектор газопроводу. Районною службою ПАТ "Донецкгргаз" відключено газопостачання будинків 20 і 26 по вулиці Салтикова-Щедріна і 26 по вулиці Композиторів 26. Без газу 172 квартири", - йдеться в повідомленні.

При цьому, за повідомленням мерії, станом на 18:00 в Донецьку зберігається напружена обстановка. Залпи і вибухи чути в Петровському та Кіровському районах, про що повідомляють самі городяни.

Сьогодні в місті велися відновлювальні роботи на пошкоджених мережах і комунікаціях. Фахівці відновили газопостачання 147 квартир в будинку 54 по Київському проспекту. Бригадами ДТЕК відновлено електропостачання селища Грабари в Куйбишевському районі. Електроенергію отримали жителі 3 багатоповерхових будинків і 200 будинків приватного сектору. Все ще залишаються знеструмленими 70 будинків приватного сектору селища Застанційний, мікрорайони Трудовскі, Жилплощадка та селище Шахти 11.

Нагадаємо, сьогодні вдень чули вибухи і залпи в районі Донецького аеропорту.