ua en ru

В перший день вступної кампанії в електронній системі подачі документів стався збій

В перший день вступної кампанії в електронній системі подачі документів стався збій Фото: абітурієнти (УНІАН)

Збій стався в перші хвилини подачі документів абітурієнтами

У перший день вступної кампанії в електронній системі подачі документів для абітурієнтів вищих навчальних закладів стався збій. Про це повідомляє ТСН.

"О 9:00 сьогодні, 12 липня 2017 року, в Україні стартувала вступна кампанія у вищі навчальні заклади. Вже в перші хвилини вступної кампанії електронна система не витримала навантаження через високий наплив абітурієнтів, які одночасно вирішили подати документи. Раніше у Міносвіти запевняли, що збоїв не відбудеться", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, ті, у кого є проблеми з доступом до інтернету, можуть подати електронні заяви до приймальних комісій будь-якого вузу. Так, подача документів триватиме 2 тижні.

Зазначимо, що документи від абітурієнтів, які прагнуть продовжити навчання на магістратурі, почнуть приймати з 17 липня 2017 року. Їх потрібно буде принести до приймальної комісії особисто в паперовому вигляді протягом тижня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство освіти і науки України заявило про кібератаку на сайт відомства 11 липня 2017 року. У зв'язку з цим на сторінці МОН була змінена інформація, а ресурс тимчасово не працював.