ua en ru

У перший день безвіза за біометричними паспортами в ЄС проїхали понад 10 тис. українців

У перший день безвіза за біометричними паспортами в ЄС проїхали понад 10 тис. українців Фото: безвізовий режим (president.gov.ua)

20% українців проїхали за біометричними паспортами

За станом на 21:00 в країни ЄС проїхало понад 52 000 осіб, серед них 20% українців за біометричними паспортами. Про це повідомляє Держприкордонслужба України в Facebook.

Спікер ДПСУ Олег Слободян повідомив, що станом на 19.00 кордон в рамках безвізового режиму перетнули трохи більше 1400 наших співвітчизників.

"73% з них - в автомобільних пунктах пропуску, 27% - в авіаційних. Більшість - 65% виїхали до ЄС через українсько-польську ділянку", - написав Слободян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що одному громадянину України вже відмовили у в'їзді на територію Європейського союзу щодо безвізового режиму.

Завершується перший день безвізу. Українці в черговий раз продемонстрували світу, що є нацією чемною: ані тобі черг...

Опубліковано Oleh Slobodyan 11 червня 2017 р.

ПРОДОВЖУЮЧИ "БЕЗВІЗОВУ" СТАТИСТИКУ Станом на 21.00 до країн ЄС проїхало понад 52 тисячі чоловік. Серед них 20% по біометричним паспортам

Опубліковано Державна прикордонна служба України 11 червня 2017 р.

"Громадяни України, які скористалися безвизом, потрапили до країни свого призначення, за винятком одного громадянина. Відмовили громадянину України, який у свій час перевищив рядків перебування в Данії, і, відповідно, йому тимчасово заборонений, у зв'язку з цим, в'їзд на територію Європейського Союзу", - сказав Слободян.