ua en ru

Безвізовий режим: одному українцю вже відмовили у в'їзді в ЄС

Безвізовий режим: одному українцю вже відмовили у в'їзді в ЄС Фото: одному українцю відмовили у виїзді з безвізового режиму (dpsu.gov.ua)

Громадянин України свого часу перевищив термін перебування в Данії

Одному громадянину України вже відмовили у в'їзді на територію Європейського союзу безвізового режиму. Про це повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян, передає канал "112 Україна".

"Громадяни України, які скористалися безвизом, потрапили до країни свого призначення, за винятком одного громадянина. Відмовили громадянину України, який у свій час перевищив рядків перебування в Данії, і, відповідно, йому тимчасово заборонений, у зв'язку з цим, в'їзд на територію Європейського Союзу", - сказав Слободян.

За словами Слободяна, всі інші громадяни без проблем перетнули кордон.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що введення безвізового режиму України з країнами Європейського союзу означає проведення величезних реформ в країні.

Сьогодні, 11 червня 2016 року, набув чинності безвізовий режим України з ЄС. Відтепер громадяни України, які мають біометричними закордонними паспортами, можуть відвідувати країни Європейського союзу терміном до 90 днів кожні 180 днів.