ua en ru

Першим володарем нового хетчбека Kia Rio стала дружина фронтмена O. Torvald Жені Галича

Першим володарем нового хетчбека Kia Rio стала дружина фронтмена O. Torvald Жені Галича

Абсолютно новий Kia Rio, який зовсім недавно дебютував на паризькому автосалоні, знайшов першого власника в Україні, причому ще до офіційної презентації моделі. Щасливчиком став Женя Галич, фронтмен групи O. Torvald, представляє Україну на пісенному конкурсі "Євробачення 2017".

Kia Rio – автомобіль, покликаний дарувати задоволення від щоденної їзди по дорогах сучасних мегаполісів. Особливо це твердження справедливо для моделі четвертого покоління, що отримала абсолютно новий дизайн, просторий салон і стильне оформлення інтер'єру, а також багатий набір опцій, що забезпечують безпеку і високий комфорт для водія і пасажирів.

Не дивно, що саме новий Rio вибрав соліст групи O.Torvald Женя Галич для того, щоб зробити подарунок для особливої людини – дружини Валерії, яка буквально днями подарувала йому сина.

altaltaltalt

Враховуючи унікальний привід, "Фалькон-Авто" зробив все, щоб Женя зміг придбати автомобіль в топ-версії Prestige (Престиж) ще до офіційного дебюту Rio в Україні та презентувати подарунок прямо біля ганку пологового будинку.

Радість від народження дитини і зустрічі з рідними людьми, чудовий сюрприз – все це зробило 27 квітня 2017 року неймовірно емоційним днем для родини Галичей і для всієї команди Кіа в Україні. Впевнені, що новий Rio стане повноправним членом молодої сім'ї.

Що стосується численних шанувальників бренду Kia, то їм доведеться ще трохи потерпіти: офіційні продажі автомобіля в дилерській мережі "Фалькон-Авто" стартують в травні.

Довідка

На даний момент модельний ряд KIA в дилерській мережі "ФАЛЬКОН-АВТО" налічує 12 моделей – cee'd, cee'd Sportswagon, pro_cee'd, Optima, Picanto, Rio (седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Niro.

Офіційний дистриб'ютор автомобілів КІА – компанія "ФАЛЬКОН-АВТО" – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа "ФАЛЬКОН-АВТО" в Україні складається з 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua