ua en ru

За першу ж добу перемир'я бойовики 37 разів порушили режим "Тиші"

За першу ж добу перемир'я бойовики 37 разів порушили режим "Тиші" Фото: режим припинення вогню на Донбасі

Четверо українських захисників отримали поранення

Протягом минулої доби, 1 квітня 2017 року, підтримувані Росією бойовики загалом 37 разів порушили досягнутий напередодні режим припинення вогню в зоні антитерористичної операції на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої контактної групи щодо припинення вогню з 00:00 1 квітня вздовж усієї лінії розмежування, російсько-окупаційні війська здійснювали провокаційні обстріли позицій Збройних Сил України. За минулу добу противник 37 разів порушив режим "Тиші", - йдеться у ранковому зведенні штабу.

За даними відомства, найбільше ворожих обстрілів було зафіксовано на Маріупольському та Донецькому напрямках, своєю чергою в Луганській області терористи виявляли мінімальну активність.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримуються режиму "Тиші", вогонь у відповідь не відкривають. Четверо українських захисників отримали поранення", - резюмували в штабі АТО.

Зведення прес-центру АТО за минулу добу 2 квітня 2017 року Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої контактної...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 31 березня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 10 військових отримали поранення і травми.