ua en ru

Першу чергу ЖК "Автограф" ввели в експлуатацію

Першу чергу ЖК "Автограф" ввели в експлуатацію

Група компаній DIM повідомляє, що від ДАБІ України отримано дозвіл на введення в експлуатацію першого будинку житлового комплексу "Автограф".

Сертифікат відповідності закінченого будівництвом об'єкта по вулиці Генерала Жмаченка, 28 м. Києва серії IУ №163173562301 датований 22 груднем 2017 року, говориться в повідомленні прес-служби групи компаній.

Введення будинку в експлуатацію стало бажаною подією для 384 інвесторів, які придбали квартири в першій черзі ЖК "Автограф". Як відомо, офіційне введення об'єкта в експлуатацію дозволяє підключити об'єкт до міських інженерних комунікацій, необхідних для його функціонування (вода, газ, світло), здійснити передачу керуючій компанії, а також оформити право власності на об'єкт.

Також прес-служба повідомляє, що на 27 січня 2018 року запланована зустріч інвесторів першої черги ЖК "Автограф", на якій відбудеться презентація керуючої компанії (про точний час і місце заходу буде повідомлено додатково). Огляд квартир інвесторами заплановано з 29 січня 2018 року згідно з нумерацією квартир, починаючи з квартири №1.

У прес-службі DIM group зазначили, оскільки об'єкт введено в експлуатацію в ІV кварталі, згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 461, терміни виконання окремих видів робіт з оздоблення фасадів та благоустрою території переносяться до завершення несприятливих погодних умов. Забудовник планує закінчити роботи з облаштування дитячого ігрового майданчика, зони відпочинку, а також місць для паркування автотранспорту.

Як повідомлялося раніше, практично всі квартири в першій черзі житлового комплексу "Автограф" на даний момент розпродані. Другий і третій будинок забудовник планує ввести в експлуатацію в IV кварталі 2018 року.

Довідка: Група компаній DIM - девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, успішно реалізував низку житлових комплексів в передмісті столиці. На черзі - житлові комплекси "Автограф", "А-52", "Метрополіс" в Києві.